Inspiratie
Spreuken en quotes
Creativiteitskaarten
Abstracte kunst en collage kunst
Spreukentegels en gelukstegels
Ansichtkaarten


Het leven is niets dan een experiment. Hoe meer je experimenteert, hoe beter.
~ Ralph Waldo Emerson ~

 

SpeelseKunst

In 2012 ben ik met mijn bedrijf SpeelseKunst gestart. Ik verkoop abstracte kunst en collage-kunst, spreukentegels (kleine kunstwerkjes op hout met een spreuk erop), ansichtkaarten met motiverende spreuken en SpeelseKunst creativiteitskaarten. Sinds een paar maanden ontwerp ik ansichtkaarten voor Kaartje2go (www.kaartje2go.nl) en momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van coachingskaarten voor volwassenen met ADHD/ADD. Ik vind het erg leuk om te schilderen en collages te maken, nieuwe ideeën te bedenken en te brainstormen. Tip: meld je aan bij de groep “durf te brainstormen” op Facebook! 

 

Collagekunst maken geeft orde, rust en overzicht

“Om de chaos in mijn hoofd te ordenen is collages maken fijn”. Het betekent voor mij rust en harmonie als goede tegenhanger van de expressieve kunstwerken die ik maak. Het ontstaat vanzelf bij mij. Wat me aanspreekt is dat er een eenheid  ontstaat van dingen die in eerste instantie niks met elkaar te maken hebben.”Zo ervaar ik dus het maken van collages: het spontaan en intuïtief ordenen van beelden en teksten. Het is eigenlijk een soort mind-mappen, het ordenen van je mind maar ook van je gevoelens. Je linker- en rechterhersenhelft komen in balans als je collages maakt dus het is een hele goede manier om tot rust te komen en lekker bezig te zijn.

Ik gebruik allerlei verschillende materialen zoals acrylverf, heavy gel medium, targel, lak, stempels, afval-materialen, gevonden voorwerpen van de straat, oude (kinder)boeken, tijdschriften, kranten, foto’s, behangpapier, enz.

 

Diepgang ontdekken door te spelen

Wat ik wil uitdragen is dat je door middel van te spelen met allerlei materialen en technieken bij de kern komt van jezelf;  puurheid, authenticiteit. Door op een speelse manier met kunst bezig te zijn kom je vanzelf bij deze puurheid terecht. Ik laat dit zien met mijn eigen kunstwerken en ook door anderen te inspireren om op een speelse manier kunst te maken. Door er dus gewoon lekker mee bezig zijn, actief en zonder een mooi eindresultaat te verwachten ontstaan er hele mooie dingen! 

foto ina wuiteContact

Alles wat u hier ziet kan in overleg gekocht worden. Neem hiervoor contact op met Ina. Uiteraard kunt u haar ook volgen op social media.
mailinawuite@hotmail.com
facebook/speelsekunst  
twitter@speelsekunst
websitewwww.speelsekunst.nl