homepage slider imagehomepage slider imagehomepage slider image
EveryPlaces Klanten ontvangen in professionele ruimtes
EveryPlaces Klanten ontvangen in professionele ruimtes
EveryPlaces Klanten ontvangen in professionele ruimtes

Overzicht van alle gratis faciliteiten en extra services

 
Wifi-hotspot
In het hele pand kun je gebruik maken van WiFi. Met de inlogcodes die je ontvangen hebt bij het aanmelden op EveryPlaces kun je inloggen op onze Wifi-hotspot.
Inlogcodes vergeten? Vraag aan onze baliemedewerker naar een gastaccount.
Printen, scannen of kopiëren
Een printje doen? De eerste tien pagina’s zijn gratis, daarna vragen wij € 0,10 per pagina. Vraag onze medewerkster achter de balie voor het wachtwoord van Google Cloudprinting. Zo kan je snel en eenvoudig van je eigen laptop printen.
 ICT & Webdiensten
Heb je één of meerdere ICT & Web gerelateerde vragen? Kom gerust langs op de 2e verdieping! Daar zitten de professionals van Digizijn klaar om je vragen te beantwoorden. 
Koffie, thee & water
Koffie, thee & water zijn standaard inbegrepen bij je boeking. In onze nieuwe coffeecorner is er genoeg keuze aan koffiesoorten en theesmaken. Daarnaast is het een echte ontmoetingsplaats om rustig een praatje te maken. Je bent vrij om koffie te pakken voor jou en je gasten. Wanneer je gasten even moeten wachten, wordt hen een kopje koffie en thee aangeboden door de medewerkster achter de balie. 
 

Online Bedrijfssoftware
Ben je nieuwsgierig naar software die ingericht is naar jouw wensen? Vraag het team van EveryOffice naar de mogelijkheden.  Op ieder moment van de dag zijn zij beschikbaar voor jou. 
 
Catering
Wil je jezelf of je gasten een heerlijk broodje aanbieden tijdens je verblijf? Onze cateringservice heeft altijd verse broodjes, maar ook diverse warme en/of koude buffetten beschikbaar. Bestel minimaal anderhalf uur van te voren via onze medewerkster via 088 130 42 00 of info@everyplaces.nl.
Laptop of beamer huren
EveryPlaces biedt ook de mogelijkheid aan om een beamer te huren. Dit kan vanaf € 25,- voor 1 dagdeel en € 40,- voor 2 dagdelen. Laptops vanaf €15,- voor 1 dagdeel en  € 25,- voor 2 dagdelen. Graag één week van te voren reserveren via info@everyplaces.nl  en vermeld hierin het aantal en de tijdsduur.
Flipover
Tijdens een vergadering of overleg aantekeningen maken op een flipover? Voor 1 dagdeel betaal je €3,- inclusief stiften, voor 2 dagdelen € 5,-. Geef voor je verblijf aan of je hier gebruik van wil maken via info@everyplaces.nl. Wees er op tijd bij want er is een beperkte beschikbaarheid.


Telefoon
Vraag aan onze medewerkster achter de balie voor het gebruik van één van onze draadloze telefoons. De eerste vijf minuten zijn gratis, daarna vragen wij €1,- per vijf minuten. 


Secretariële ondersteuning
U kunt altijd gebruikmaken van secretariële ondersteuning, zoals het redigeren van teksten, het uitwerken van brieven, notuleren etc. Vraag naar de tarieven en mogelijkheden via info@everyplaces.nl.